Banner

Levering & Betalen

Het is zover, jouw bestelling is ontvangen en betaald. Vervolgens wordt er van alles in werking gezet. Onze medewerkers verzamelen de juiste isolatiematerialen en maken deze gereed voor transport. Vanaf daar neemt ons transportteam het over en bezorgt jouw producten met zorg bij jou op de zaak of bouwlocatie. Op deze pagina wordt ons bestelproces verder toegelicht.

Leveringstermijn

De gemiddelde levertijd varieert tussen 2-10 werkdagen. BERISO levert altijd alle isolatiematerialen in één keer uit, waardoor de levertijd van het langste product wordt aangehouden. Wij nemen altijd vooraf contact met je op voor het afstemmen van een passend levermoment. Betalingen verlopen middels een banktransactie. Na ontvangst van je betaling gaat ons team aan de slag met je bestelling.

Dit is hoe jouw bestelling zal verlopen;

Levering op de waddeneilanden

Uiteraard is het ook mogelijk om jouw isolatiematerialen te laten verzenden naar de waddeneilanden. Hiervoor rekenen wij aangepaste leveringskosten welke worden meegenomen in je offerte. Om misverstanden te voorkomen is het altijd een goed idee om duidelijk te vermelden in de offerteaanvraag dat aflevering gewenst is op één van de Nederlandse waddeneilanden. 

Advice CTA

Advies nodig?

Bel ons! Naast op maat gemaakt isolatiemateriaal leveren wij ook advies op maat! Onze professionals voorzien je graag van deskundig advies over de juiste isolatiematerialen voor jouw project!