Banner

Isoleren van plafond en verdiepingsvloer

Warme lucht vindt zijn weg altijd naar boven. Het is daarom belangrijk om ook het plafond te voorzien van isolatie. Door plafond isolatie blijft de warmte in de ruimte. Een tweede reden om de verdiepingsvloer te isoleren is het reduceren van geluid tussen verdiepingen. Bij BERISO vind je meerdere isolatieproducten voor het plafond en de verdiepingsvloer.

Banner

Plafondisolatie voor optimaal wooncomfort

Het plafond is een van de grootste oppervlakken van een huis. Plafond isolatie is daarom een effectieve manier om het energieverbruik van de woning te verminderen. Naast het behouden van warmte, houdt plafond isolatie natuurlijk ook warmte van buitenaf tegen tijdens warme zomerdagen. Bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten zorgt isolatie van het plafond voor een comfortabel binnenklimaat in de woning.

Banner

Reduceren van geluidsoverlast door isoleren verdiepingsvloer

De verdiepingsvloeren van oudere woningen zijn vaak gemaakt van hout. Het na-isoleren van het plafond bij bestaande objecten is naast de thermische werking ook effectief tegen geluidsoverlast. Door het isoleren van de verdiepingsvloer dringen geluiden minder door naar de ruimte eronder.

Banner

PIR-gipspanelen: voor ruimtebesparing binnenshuis

Één van de producten voor plafond en verdiepingsvloer isolatie zijn de PIR-gipspanelen. Dit isolatiemateriaal heeft een uitstekende isolatiewaarde, is licht van gewicht en behelst een slanke constructie. De eindgebruiker profiteert van ruimtebesparing binnenshuis en daarnaast zijn de panelen eenvoudig te installeren.

Banner

Efficiëntie en tijdbesparing op de bouwplaats

Dit isolatiemateriaal is afgewerkt met een gipsplaat, waardoor deze toepassing een 2-in-1 isolatieoplossing is voor uw plafond en verdiepingsvloer project. De PIR-gipspanelen zijn eenvoudig te installeren en besparen veel tijd op de werkplaats. Bovendien worden deze platen op maat geleverd.

Advice CTA

Advies nodig?

Bel ons! Naast op maat gemaakt isolatiemateriaal leveren wij ook advies op maat! Onze professionals voorzien je graag van deskundig advies over de juiste isolatiematerialen voor jouw project!