Banner

Dakisolatie van BERISO

Isoleren? In eerste instantie wordt vaak aan muur- en gevelisolatie gedacht. Toch gaat 30% van de warmte van een gebouw via het dak verloren. Vooral met het oog op een duurzame, lange termijn oplossing wordt het dus hoog tijd om ook aandacht te besteden aan het isoleren of na-isoleren van daken.

Je kunt bij BERISO terecht voor verschillende dakisolatie toepassingen, voor nieuwbouw- en renovatieprojecten, voor isolatie van binnenuit en van buitenaf. Voor ieder dakisolatie vraagstuk heeft BERISO een oplossing op maat.

Banner

PIR-dakisolatie: voor de hoogste isolatiewaarde

Daken van binnenuit isoleren? De hoogste isolatiewaarde creëer je met de PIR-panelen. PIR-hardschuim staat bekend om zijn zeer hoge isolatiewaarde, is licht van gewicht en ontzettend stevig. Nog een bijkomend voordeel is dat je het gebouw met dit isolatiemateriaal zeer dun kunt isoleren. De bewoner profiteert hierdoor natuurlijk van ruimtebesparing binnenshuis

Banner

Isoleren van buitenaf + zonnepanelen

Ook als je een dak van buitenaf isoleert is PIR isolatie zeer geschikt. Met de PIR-producten van BERISO creëer je een waterdichte dakconstructie. Daarnaast zijn de PIR-producten verkrijgbaar met verschillende buiten lagen. De producten zijn daardoor geschikt voor verschillende soorten daken en wanden.

Banner

Ecologisch verantwoorde isolatiematerialen

Naast de PIR-isolatiepanelen beschikt BERISO ook over ecologisch verantwoorde isolatiepanelen, waarbij je kunt kiezen uit panelen gemaakt van Hennep, Pavatex (houtvezel), of voor Pavatextil (gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken). Deze milieuvriendelijke isolatiepanelen hebben een goede isolatiewaarde, zijn gemakkelijk op maat te snijden en eenvoudig te plaatsen.

Banner

Eenvoudig isoleren van platte en hellende daken

De dakisolatieplaten van BERISO zijn geschikt voor de thermische isolatie van zowel platte als hellende daken. Door het lichte gewicht en de stevigheid zijn grote overspanningen te realiseren. Daarnaast is verzwaring van dakpannen, grind en zonnepanelen geen probleem! BERISO biedt maatwerkoplossingen voor elk dakisolatie vraagstuk. Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Advice CTA

Advies nodig?

Bel ons! Naast op maat gemaakt isolatiemateriaal leveren wij ook advies op maat! Onze professionals voorzien je graag van deskundig advies over de juiste isolatiematerialen voor jouw project!