Banner

Vloer- en kelderisolatie van BERISO

Een nieuwbouwproject of renovatieproject van vloerisolatie voorzien? Met de producten van BERISO is het mogelijk. Het isoleren van de vloer en kelder verhoogt het wooncomfort aanzienlijk. Ook draagt isolatie van de vloer en kelder bij aan de energiezuinigheid van de woning. Wij adviseren je graag over de meest geschikte isolatie voor jouw vloer of kelder.

Banner

XPS kantplank van BERISO

De BERISO kantplank is gemaakt van XPS en voorzien van houtvezelcementplaat of een vezelcementplaat. De vloerisolatieplaten dienen voornamelijk voor het opheffen van koudebruggen in de vloerconstructie. XPS kantplanken hebben een hoge isolatiewaarde en zijn een economische en eenvoudige oplossing voor het isoleren van een vloer of kelder. Ook zijn de kantplanken vochtbestendig en voorkomen optrekkend vocht, waardoor groei van schimmels en bacteriën in de kelder of onder de vloer wordt voorkomen.

Banner

Arbeidsvriendelijke isolatieproducten van BERISO

Deze geïsoleerde kantplanken zijn onderhoudsarm en licht van gewicht. Ook leveren deze XPS panelen van BERISO tijdsbesparing op, doordat de constructie met deze plaat in één handeling geïsoleerd én afgewerkt is. Daarnaast vervangt het isolatiemateriaal enkele lagen metselwerk. Wil je advies over de meest geschikte isolatiematerialen voor jouw vloer of kelder? Neem contact op voor een advies op maat.

Banner

Isolatie onder de vloerplaat

Één van de voordelen van XPS isolatiepanelen is dat ze hoge belastingen aankunnen. Een XPS isolatieplaat kan meer dan 30.000 kilo per vierkante meter dragen en vervormt daarbij maximaal 10%. Dit maakt de XPS panelen goed beloopbaar en ook geschikt voor zware objecten. Puntbelasting is geen issue bij dit materiaal. Door de hoge dampdoorlatendheid is dit materiaal ook zeer geschikt voor badkamers.

Banner

Kelder en vloer isoleren van binnenuit

De beste manier van vloer- en kelderisolatie is isolatie van buitenaf. Ben je bezig met een renovatieproject en wil je de vloer of kelder na-isoleren, dan kun je natuurlijk ook van binnenuit isoleren. Wij adviseren je graag over de beste toepassingen voor je project.

Advice CTA

Advies nodig?

Bel ons! Naast op maat gemaakt isolatiemateriaal leveren wij ook advies op maat! Onze professionals voorzien je graag van deskundig advies over de juiste isolatiematerialen voor jouw project!