Banner

Wand- & Spouwisolatie van BERISO

Door het isoleren van woningen, garages, kantoorpanden en andere gebouwen dragen we ons steentje bij aan een duurzame toekomst. Het toepassen van wand- en spouwisolatie is de standaard bij nieuwbouwprojecten, maar ook bij renovatieprojecten wordt vaak wand- en spouwisolatie toegepast. Het na-isoleren van bestaande objecten is een duurzame, energiebesparende investering voor de eindgebruiker en verlaagt de zogenoemde CO2-voetafdruk.

Banner

PIR-isolatiepanelen voor muurisolatie

De muurisolatie panelen van BERISO bestaan voor het grootste gedeelte uit PIR-hardschuim. Het grote voordeel van deze panelen is de zeer hoge isolatiewaarde en slanke constructie; een unieke combinatie! Daarnaast kennen de muurisolatie panelen van BERISO vele afwerkmogelijkheden. Weten welke PIR-paneel geschikt is voor jouw project? Neem contact op.

Banner

PIR-isolatie toepassingen van BERISO

Iedere situatie is uniek, en voor iedere situatie heeft BERISO geschikt isolatiemateriaal. Wij produceren bijvoorbeeld PIR-panelen met bekleding van zuiver aluminium (BERISO folie). Deze toepassing is geschikt voor wanden waarbij hoge brandwerendheid vereist is. Wil je wandisolatie toepassen bij een renovatieproject? Onze PIR-Fermacell oplossing voorkomt luchtrotatie en windpenetratie.

Banner

Eenvoudige plaatsing & installatie 

De wand- en spouwisolatie toepassingen van BERISO zijn voorzien van een tand-en-groefverbinding. Hierdoor zijn de platen niet alleen eenvoudig te plaatsen, maar zorgt het ook voor een goede aansluiting van het isolatiemateriaal op de muur. Daarnaast is ook het afwerken van de aansluitingen voor het creëren van volledige luchtdichtheid zeer eenvoudig.

Banner

Kwaliteit en levering van BERISO

Kies je voor BERISO, dan kies je voor producten van de allerbeste kwaliteit. Wij blijven innoveren en onze producten vernieuwen, zodat ook jij altijd aan de gestelde duurzaamheidseisen kunt voldoen. Daarnaast hebben wij de productie van de isolatiepanelen in eigen beheer. Je kunt er zeker van zijn dat de producten op tijd geleverd worden en jouw muurisolatieproject succesvol kan worden afgerond.

Advice CTA

Advies nodig?

Bel ons! Naast op maat gemaakt isolatiemateriaal leveren wij ook advies op maat! Onze professionals voorzien je graag van deskundig advies over de juiste isolatiematerialen voor jouw project!