Banner

Veelgestelde vragen

Het is heel begrijpelijk als je nog vragen hebt. Op deze pagina belichten wij de meest ontvangen vragen om te zorgen dat je goed voorbereid aan jouw isolatieproject kunt beginnen.

1. Hoe werkt het bestelproces van BERISO?

Wij sturen je altijd eerst een vrijblijvende offerte. Daarna kun je aangeven welke producten je voorkeur hebben en ontvang je van ons een advies over de beste oplossing voor jouw isolatievraagstuk. Vervolgens starten wij de uitlevering na het voldoen van de factuur. Op deze manier kunnen wij je vooraf nog adviseren en kies je dus altijd voor de beste oplossing!

2. Heeft BERISO ook een bezoekadres?

Jazeker, je bent van harte welkom aan de Ljouwerterdyk, 39703 LP, Marrum (Friesland). Zoek je specifieke informatie of wil je een bepaalde collega spreken? Dan adviseren wij om vooraf een afspraak te maken.

3. Verwerkt BERISO haar producten zelf?

Ja, in onze werkplaats te Marrum (Friesland) worden de meeste processen uitgevoerd. Denk hierbij aan het (dubbelzijdig) verlijmen van isolatiemateriaal met afwerkplaten, op maat maken, in RAL kleur spuiten, sponningen aanbrengen etc. Voor jou als klant is er dus veel maatwerk mogelijk. BERISO heeft altijd een ruime voorraad met korte levertijden.

4. Is er maatwerk mogelijk?

Jazeker. Denk hierbij aan het (dubbelzijdig) verlijmen van isolatiemateriaal met afwerkplaten, op maat maken, in RAL kleur spuiten, sponningen aanbrengen etc. Voor jou als klant is er dus veel maatwerk mogelijk, al verschillen de opties per product. Wil je advies over de maatwerk mogelijkheden voor een specifiek product? Vraag dan gerust een offerte aan of neem contact met ons op via 085 – 7604522

5. Hoe kan ik contact opnemen?

Dit kan op verschillende manieren. Bel bijvoorbeeld met 085 – 7604522, stuur een email naar info@beriso.nl of kom langs aan de Ljouwerterdyk, 39703 LP, Marrum (Friesland). Wil je advies voor jouw isolatieproject? Vraag hier dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

6. Wat doet BERISO voor het milieu?

BERISO zet zich op verschillende manieren in voor het mileu en gaat de strijd aan met de opwarming van de aarde. Op deze pagina vertellen wij je daar graag meer over.

7. Hoe verloopt de levering van mijn isolatiematerialen?

BERISO levert isolatiemateralen overal in Nederland. Voor leveringen naar de Nederlandse Waddeneilanden vragen wij een extra toeslag, deze wordt berekend bij het opmaken van jouw offerte. Ook kun je ervoor kiezen om een kooiaap (meeneemheftruck) te huren, voor het uitladen van de isolatiematerialen, indien je hier niet zelf over beschikt. De kosten hiervoor bedragen EUR 75,00, excl. BTW. Daarnaast is het mogelijk jouw bestelde isolatiematerialen kosteloos af te halen bij BERISO, gevestigd aan de Ljouwerterdyk 39703 LP, Marrum (Friesland).

Advice CTA

Advies nodig?

Bel ons! Naast op maat gemaakt isolatiemateriaal leveren wij ook advies op maat! Onze professionals voorzien je graag van deskundig advies over de juiste isolatiematerialen voor jouw project!